FAQ

Under behandlingen er du iført dit eget undertøj. For kvindernes vedkommende er BH valgfri. Denne skal dog være uden metalbøjle. Sørg for at have mad i maven og være hydreret, så din krop er klar til at modtage dagens energiboost.

En behandling gør ikke ondt. På trods af ned til -196 grader er det ikke smertefuldt. Vores maskine cirkulerer nænsomt luften omkring din krop via 6 dysser. Denne metode resulterer i at det, på trods af at være en kold oplevelse, ikke er ubehageligt.

Som med alt andet som har med kroppen at gøre, vil resultatet være enormt individuelt fra person til person. Det afhænger også af hvad dit mål for behandlingen er. En fællesnævner vil være, at et forløb på minimum 3 behandlinger altid vil være at foretrække, for at mærke en forskel.

Som udgangspunkt kan alle drage fordel af Cryoterapi.

  • Hvis du er gravid
  • Har blodpropper
  • Har sygdomssymptomer, såsom snue
  • Har pacemaker

Derudover er det VIGTIGT, at du konsulterer egen læge inden en behandling, såfremt du døjer med helbredet.

Der afsættes 15 minutter til dig. Selve behandlingen tager 3 minutter.

Maskinen har 3 stadier, alt afhængigt af hvor garvet du er. Er man vant til Cryoterapi eller er man eksempelvis vinterbader, så er -196 grader egnet til dig. Har man aldrig prøvet nogle af delene, så starter man blidt ud på -156 grader. Der kan skrues op og ned for intensiteten undervejs, eller helt stoppes for behandlingen. Din behandler står altid lige ved siden af dig, under hele behandlingen. Du er i trygge hænder.

 

Maskinen fungerer som en cylinder. Du står oprejst i maskinen med hovedet frit. Bunden af maskinen er mekanisk og justeres ud fra din højde, således at alle højder passer i maskinen.