Vores cryosauna

cryosauna

Vores cryosauna

Vores cryo procedure består af at udsætte kroppen for ekstrem lave temperaturer. Hvor de fleste konkurrerende cryosaunaer ikke kan nå under -140 °C, kan vores cryosauna nå helt ned til -196 °C – og derved give et optimalt resultat.

Men som den eneste cryosauna på markedet, kan vores maskine også tilføje en ekstra effekt, ved at skifte fra +80°C til -196°C på få minutter!

En unik oplevelse

Hver cryobehandling føles både hurtig og komfortabel – og på trods af den ekstreme kulde, så er det faktisk en behagelig oplevelse!

Grunden til dette, er at maskinen via nitrogen udsætter kroppen for en tør kulde. Dette bidrager til at kroppen udskiller endorfiner, hvilket fører til en behagelig følelse, både under behandlingen og efter. Som en bonus har behandlingen en antiinflammatorisk effekt på kroppen, og stimulerer ens immunfosvar.

Hvordan fungerer vores cryosauna?

Kabinen bliver nedkølet, under kontrollerede forhold, via fordampet flydende nitrogen, hvilket nedkøler kroppens yderste lag.

Maskinen køler det eksterne miljø omkring kroppen ned til -196°C, hvilket nedkøler hudens temperatur under 5°C. Kroppen regulerer dog helt naturligt dens indre temperatur, allerede fra de inderste hudlag, og holder en indre temperatur på 36,5°C. Det er derved kroppens egne mekanismer, der bliver sat på arbejde via maskinen, og sørger for at man kan tolerere behandlingen, og får en positiv oplevelse!

Man kan se alle relevante informationer på maskinens skærm: tid tilbage, temperatur, valgte program, tilpasning af højde og meget mere.